Behaal je BE rijbewijs met succes

Als je met een aanhanger wilt rijden, is het belangrijk van een aantal regels op de hoogte te zijn. Als het ledig gewicht en laadvermogen van de auto en aanhanger samen meer wegen dan 3500 kilo, dien je een aanhanger rijbewijs op zak te hebben. Dit rijbewijs behaal je gemakkelijk en snel bij rijschoolvandenwildenberg.nl. Er is altijd een lespakket te vinden dat bij je past.

Op vakantie naar het buitenland?
Rijd je regelmatig met de aanhanger op de weg of wil je graag met de caravan naar het buitenland? Dan is het belangrijk om het BE rijbewijs te halen. Bij Rijschool Van Den Wildenberg kun je ook in de avonden en op zaterdag lessen voor het aanhanger rijbewijs. Je krijgt alle lesstof die nodig is om te voldoen aan de vereisten van het CBR.

Waarom kies je voor deze rijschool?
Er zijn meerdere redenen op te noemen, waarom een keuze voor rijschoolvandenwildenberg.nl een goede keuze is. Zo ligt het slagingspercentage tussen de 75 en 90 procent. Bovendien wordt de mogelijkheid aangeboden voor een intest. Tijdens deze intest wordt duidelijk welk lespakket het beste bij je past. Schrijf je daarom snel in voor rijlessen voor het aanhangwagen rijbewijs.