Haal je motorrijbewijs op jouw manier!

Heb je altijd al op een motor willen rijden maar twijfel je of het wel iets voor jou is? Weet je niet zeker of motorrijden wel bij je past en wil je het een keer op een veilige manier uitproberen. Via rijschoolvandenwildenberg.nl kun je eenvoudig en snel een try-out regelen, zo weet je direct of het iets voor jou is en of je jouw motorrijbewijs wilt gaan halen!

Iets voor jou?
Wanner je wilt weten of het motorrijden wel bij je past, kun je bij deze rijschool een try-out volgen. Dat is een les van twee uur. In die les worden de eerste stappen van het motorrijden ondernomen en wordt alles over de motor zelf uitgelegd. Ben je na deze proefles laaiend enthousiast geworden? Dan kun je lessen volgen om vervolgens je motorrijbewijs te halen. Daarvoor zijn verschillende pakketten beschikbaar. Wil je weten welk pakket er het beste bij jou past? Neem dan gerust eens een kijkje op rijschoolvandenwildenberg.nl!

Ruim 55 jaar ervaring
Wanneer je jouw motorrijbewijs wilt halen, ben je bij Van den Wildenberg aan het juiste adres. Deze rijschool, die voornamelijk in Eindhoven en omgeving opereert, heeft al ruim 55 jaar ervaring met het begeleiden van mensen die hun motorrijbewijs willen halen. Je bent dus in ieder geval zeker van een ervaren instructeur en de juiste route naar jouw rijbewijs! Dankzij de verschillende rijles pakketten, kun je bovendien op jouw eigen tempo en op jouw wijze je rijbewijs halen!