Review autorijschool-vrancken.nl: mijn positieve ervaring met deze rijschool

Omdat ik slechte ervaringen heb gehad bij een andere rijschool, stond ik eigenlijk helemaal niet te popelen om opnieuw met rijles te beginnen. Echter, toen ik bijna afgestudeerd was en me besefte dat ik een rijbewijs nodig had om aan de slag te kunnen gaan in het bedrijfsleven, ben ik toch weer begonnen met het volgen van rijles. Na even zoeken kwam ik bij Autorijschool Vrancken terecht.

Een rijschool die naar je luistert
Bij mijn vorige rijschool vond ik het eng om rond te rijden in de auto. Dit werd niet begrepen of geaccepteerd, maar juist op een vervelende manier weggedrukt tijdens de lessen. Als ik zei dat ik iets eng vond, moest ik het bijvoorbeeld tien keer opnieuw doen en werd ik alleen maar banger. Toen ik met rijles begon bij Autorijschool Vrancken, kwam ik er meteen achter dat deze rijschool niet op deze manier werkt. In plaats van mijn angsten op een agressieve manier weg te drukken, werd er goed naar me geluisterd en werd er naar een manier van autorijden gezocht die voor mij prettig was om mee te beginnen.

Autorijschool-vrancken.nl: een echte aanrader
Zeker als je autorijden spannend vindt, is het volgen van rijles bij Autorijschool Vrancken een echte aanrader. Je wordt niet gepusht, maar leert in een prettige, rustige en ontspannen omgeving en op jouw eigen tempo hoe je veilig aan het verkeer kunt deelnemen. En nog mooier: ik ben de eerste keer geslaagd voor mijn praktijkexamen!