Rijschool eindhoven

Wil jij binnenkort je rijbewijs halen in Eindhoven of omgeving? Ben je op zoek naar een goede rijschool in Eindhoven? Er zijn natuurlijk talloze rijscholen beschikbaar en het is wellicht moeilijk om er een te kiezen. Wanneer je houdt van een persoonlijk aanpak waarbij je rijlessen aan jou worden aangepast, is rijschool-vrancken.nl wellicht iets voor jou. Bij deze rijschool kan iedereen vanaf zeventien jaar zijn rijbewijs halen!

2drive: je rijbewijs op je zeventiende!
Door de nieuwe wetgeving in ons land is het tegenwoordig mogelijk om al op je zeventiende je rijbewijs te halen. Dat klink natuurlijk ontzetten stoer en aanlokkelijk en daarom speelt autorijschool Vrancken daar ook op in. Je kunt namelijk al beginnen met rijlessen wanneer je 16.5 jaar oud bent! Door zo vroeg te beginnen, zorgen we er samen voor dat je jouw rijbewijs kunt halen op de dag dat je 17 wordt. Wanneer je weet te slagen voor je examen, mag je direct de weg op. In het begin is dat overigens wel onder begeleiding van een coach. Deze coach mag je zelf kiezen en veel jongeren kiezen dan ook voor een van hun ouders.

Rijschool voor alle leeftijden
Natuurlijk is autorijschool-vrancken.nl niet alleen voor jongeren. Deze rijschool in Eindhoven is namelijk geschikt voor alle leeftijden. Ook wanneer je wat ouder bent en alsnog je rijbewijs wilt halen, ben je hier van harte welkom. Neem een proefles zodat je vervolgens amen met de instructeur een plan kunt maken!